Bliv frivillig på Jelling Musikfestival 2017

Kom med Volt på Jelling Musikfestival!

Volt er et lille nystartet firma, som har skabt en opladeløsning, der i praksis virker som en bærbar stikkontakt til din smartphone. Vi mangler folk til vores team, som sammen med resten af teamet bag Volt vil stå for at bytte Voltkundernes flade batterier ud med friske, så de ikke længere behøver at vælge mellem om mobilen skal bruges til kontakten til vennerne eller billedet af den fedeste koncert – med Volt har man strøm til begge!

ANSØG NU

 

POWER TO THE PEOPLE!

Fra maj til september er Volt med på 15 forskellige festivaler og vi starter på Jelling Musikfestival! Vi har en mission om at timelange køer til opladestationer og flade telefonbatterier skal høre fortidens festivaler til. I den forbindelse skal vi bruge et team af festivalglade mennesker, som er klar på levere power to the people, alt imens vi hygger os og får nogle fede festivaloplevelser.

For 18-24 timers frivilligt arbejde tilbyder vi

  • Gratis armbånd til festivalen
  • En sjov tid, mens du arbejder

 

POWER TO YOU!!

Som en del af et ungt nystartet team er du med til at levere vores revolutionerende opladningsløsning til festivalgæster i hele Europa. Dine vagter blive planlagt, så du får mulighed for at opleve så meget af festivalerne som muligt, og du vil komme til at arbejde fra vores top tjekkede stationer, der er dejligt fri for fritureos og toiletrens. Om du vil med på en eller flere festivaler afgør du selv – ligegyldigt hvad er vi sikre på at det bliver fedt!

Interesseret?

ANSØG NU

 

 

Leave a Reply