POS-supporter på Roskilde Festival 2017

Hjælp Volt med implementeringen af pengeløs betaling på hele Roskilde Festival!

Volt_RSFV_ref_00646
Som frivillig POS (point-of-sale) supporter skal du hjælpe med boderne på Roskilde Festival med implementeringen af et fælles cashless system.
Inden festivalen skal du deltage i en træningsdag, så du er klædt på til de udfordringer, der må opstå, når en hel festival skal være cashless.

Du skal hjælpe de cirka 300 boder med deres udfordringer, og vi leder derfor efter frivillige, som både har kommunikationsfærdighederne på plads og lidt IT-kyndige fingre. Måske læser du informationsvidenskab, kommunikation og digitale medier eller lignende, måske har du erfaring med kundeservice? Som frivillig på Roskilde Festival skal du arbejde 32 timer. Som POS-supporter bliver dine frivilligtimer afviklet i løbet af en periode på 48 timer, enten i starten af eller midt på festivalen. Vi trækker naturligvis de timer, du har brugt på træning fra. Du får naturligvis også adgang til medarbejdercamping.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?
Vi får mange ansøgninger og der kan derfor gå op til 4 uger. Husk at skrive din mail rigtigt, så vi kan komme i kontakt med dig!

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis det lyder som noget for dig.


Ansøg her!

Har du spørgsmål?

volunteer@getvolt.dk

Leave a Reply

Next ArticleBliv frivillig på Jelling Musikfestival 2017