Bærbar mobilopladning på Roskilde Festival

Slip for at undvære mobilen, vente på opladning og stå i kø hver dag. Volt giver dig en lille bærbar oplader med bytteservice, der oplader mobilen i lommen.

Book nu 169 DKK + depositum

Depositum 200 DKK. Tilbud udløber om .

Book nu
Bytteservice
200 DKK
Online tilbud
169 DKK

169 DKK + depositum. Tilbud udløber om

100% batteri i lommen

En Volt-oplader giver en iPhone 7 100% batteri på blot 90 min. Volt-opladeren er lille, så den passer i lommen eller din bæltetaske.

Byt når opladeren er flad

Når din Volt-oplader er flad, bytter du den blot til en ny. Du skal ikke undvære din telefon, vente på opladning eller stå i kø flere gange om dagen.

28 byttesteder

Vi har både faste og rullende boder over hele camping- og festivalområdet. Det skal være let og hurtigt for dig at få strøm på telefonen, uanset hvor du er!

Volt til Roskilde Festival med onlinerabat

200 DKK + depositum ved køb på festivalen

169 DKK

+ depositum

Tilbud udløber om

Hvad betaler jeg for?

Med Volt får du en lille lommevenlig Volt-oplader samt adgang til vores byttestationer. Du betaler for bytteservicen samt et depositum for Volt-opladeren.

Bytteservice

200 DKK   169 DKK

Bytteservicen giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader til en ny fuldt opladt én gang om dagen. På Roskilde Festival 2017 vil der være 28 faste og mobile byttestationer over hele festivalpladsen.

Volt-oplader depositum

200 DKK

For at benytte bytteservicen, skal du bruge en Volt-oplader som du betaler et depositum for. På festivalen udleverer vi Volt-opladeren og kabel der passer til din mobil. I slutningen af festivalen kan du vælge at beholde eller aflevere Volt-opladeren tilbage og få dit depositum tilbagebetalt.

Den bærbare Volt-oplader

Vores bærbare Volt-oplader er beskyttet af et vandtæt og slidstærkt materiale klar til at modstå selv det hårdeste festivalmiljø.

Kabler til alle telefoner

Opladeren kommer med korte specialdesignede kabler. Vi har kabler til iPhones, Android og USB-C.

100% på iPhone 7

Volt-opladeren har en kapacitet på 3500 mAh. Det er nok til mere end en fuld opladning af en iPhone 7.

Fast Charging

Volt-opladeren oplader med 1.5A, hvilket er 50% hurtigere end en normal vægoplader. Det fleste telefoner vil blive fuldt opladt på under 90 min.

Lommevenlig

Med en størrelse der er mindre end en pakke cigeratter, passer opladeren perfekt i lommen sammen med mobilen.

Hent din Volt-oplader i en 3Butik

Spring køen over på festivalen. Book din Volt-oplader og hent den i 10 udvalgte 3Butikker over hele landet allerede i dag.

Servicen tilbydes i samarbejde med

I følgende 11 udvalgte 3Butikker kan du afhente din pre-bookede Volt-oplader så længe lager haves eller til og med fredag d. 23/6.

3Huset

Vimmelskaftet 35, 1161 København K

3Butikken Kultorvet

Frederiksborggade 1, 1360 København K

3Butikken Falkoner

Falkoner Allé 25, 2000 Frederiksberg

3Butikken Fields

Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S

3Butikken Lyngby

Lyngby Storcenter, 2800 Kgs. Lyngby

3Butikken Roskilde

Algade 20, 4000 Roskilde

3Butikken Odense

Kongensgade 11, 5000 Odense C

3Butikken Århus C

Søndergade 62, 8000 Aarhus C

3Butikken Aalborg

Østerågade 2, 9000 Aalborg

3Butikken Næstved Storcenter

Næstved Storcenter 3, 4400 Næstved

3Butikken Rosengårdcentret

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ

Du skal booke din Volt-oplader og bytteservice til Roskilde Festival her på siden for at afhente opladeren i én af 3Butikkerne.

Sharing is caring

Når 5 af dine venner booker Volt med dit link, refunderer vi dit 200 DKK depositum.

1. Book Volt

2. Del med dine venner

3. Depositum retur!

Når du booker Volt til Roskilde Festival, får du et unikt link som du kan dele med dine venner. Linket giver dine venner 5% rabat på Volt service på Roskilde Festival. Når 5 af dem har booket Volt refunderer vi dit 200 DKK depositum og du kan beholde din Volt-oplader efter festivalen.

Festivalgæster holder forbindelsen med Volt

Volts mission er at gøre det muligt for dig som festivalgæst at holde forbindelsen til vennerne, uanset hvor du er. Med strøm på telefonerne har du altid mulighed for at tage billeder, optage video og dele dine fantastiske oplevelser.

Du kan altid afbestille

Vi forstår, at dine planer kan ændre sig, og vi vil gerne gøre det nemt for dig, hvis du ender med ikke at kunne tage på festivalen alligevel.

Hvis du får brug for at afbestille og få dine penge tilbage inden festivalen, skal du udfylde og indsende en afbestillingsformular. Du kan afbestille frem til en uge før festivalen starter.

Spørgsmål?

Nedenfor finder du de oftest stillede spørgsmål til festivalen.

Hvad skal jeg gøre, når Volt-opladeren er løbet tør for strøm?
Når Volt-opladeren er tom kan du bytte den til en ny fuldt opladt i én af vores 18 faste boder eller 10 mobile boder på campen og festivalområdet.

Skal jeg betale hver gang jeg bytter?
Nope. Med bytteservicen får du ét gratis byt om dagen i hvilken som helst bod. Hvis du har brug for flere byt, kan det tilkøbes på festivalen.

Hvor mange steder kan jeg bytte på festivalen?
På Roskilde Festival 2017 kan du bytte Volt-opladeren i 18 faste samt 10 mobile boder over hele festivalen. Vi vil have 5 af vores store container boder, 13 boder som vi deler med 3Reload samt 10 mobile boder. De mobile boder vil være tilgængelige i campen i warm-up dagene og vil bevæge sig ind på festivalpladsen under musikken.

Hvor meget strøm giver en Volt-oplader min telefon?
Volt-opladeren giver en iPhone 7 1-1.5 gange fuld opladning. Volt-opladeren har 3500 mAh at 3.7V og understøtter fast-charging ved 1.5A. Det tager ca. 90 min. at oplade en telefon 100%.

Hvad skal jeg medbringe på festival?
Når du ankommer til festivalen skal du blot oplyse dit telefonnummer til vores frivillige. Du skal kunne fremvise legitimation hvis du bliver spurgt. Du skal ikke medbringe printet kopi af din ordrebekræftelse.

Hvilke telefoner virker med Volt-opladeren?
Volt-opladeren virker med stort set alle telefoner. Vi har korte lommevenlige kabler til både iPhone og Android. Vi anbefaler dog at du medbringer dit originalkabel, da vi i sjældne tilfælde har set, at nogle telefoner skal benytte originalkablet for at oplade.

Understøtter Volt USB-C opladning?
Sammen med iPhone og Android (micro-USB), understøtter vi USB-C opladning. Vi har USB-C adapter, men vi anbefaler, at du medbringer dit originalkabel også.

Jeg har allerede en Volt-oplader, skal jeg booke online?
Yes, vi anbefaler altid at booke online. Derved sparer du penge og undgår udsolgt, da vi har begrænset antal. I kurven kan du fjerne Volt-oplader depositummet, således at du kun betaler for bytteservicen.

Få Volt til kun 169 DKK + depositum

Book tidligt for at spare penge og undgå udsolgt.

Book nu med rabat

Tilbud udløber om .