Volt Charger Home Delivery Denmark

Få Volt leveret til døren før festivalen begynder

Som en ny service tilbyder vi, at du kan få Volt-opladeren leveret til døren, så du også før festivalen kan nyde glæde af bærbar strøm. Vores mission er at skabe rammerne for, at du ubegrænset kan bruge din telefon uden at være bekymret for at løbe tør for strøm. Vi ønsker at gøre dette muligt både på og udenfor festivalen. Servicen er tilgængelig, når du booker Volt til Roskilde og Vig Festival.

Leveringsservicen koster 49 kr., som dækker forsendelsesomkostninger. Leveringsservicen kan tilvælges i forbindelse med din booking, og vi afsender opladeren inkl. alle nødvendige kabler inden for en uge fra din bestilling. Servicen testes i en begrænset periode med forsendelse i Danmark.

Volt Charger Home Delivery Denmark

Uddybende information vedrørende leveringsservicen

Hvordan fungerer leveringsservicen?

Du får tilsendt en brugt Volt-oplader, magen til den du vil modtage på festivalen. Du binder dig ikke til noget, og det er derfor ikke et krav, at du skal beholde opladeren efter festivalen. Hvis du afleverer opladeren tilbage inden festivalen slutter, tilbagebetales dit depositum som normalt.

Det er dog vigtigt, at du husker at medbringe den tilsendte Volt-oplader på festivalen, da du ellers skal betale et nyt depositum for at få udleveret en ny oplader, for dermed at kunne få glæde af vores bytteservice på festivalen. Servicen gælder kun, hvis du betaler depositum for opladeren ved booking.

Hvad hvis jeg allerede har booket Volt og gerne vil have den tilsendt?

Hvis du allerede har booket Volt til Roskilde eller Vig Festival 2015, har du stadig mulighed for at få opladeren leveret til døren. Klik her og vælg “Køb nu”. Vi afsender opladeren indenfor en uge.

Next ArticleWin tickets for Roskilde Festival 2015