GAA-Top-banner-icons2

Fest til fordel for kvindelige DJ-talenter

Det er ikke ukendt at kvinder er underrepræsenterede i DJ-branchen. Volt og Girls Are Awesome er gået sammen om at støtte Future Female Sounds – en talentinkubator, der promoverer kvindeligt musik- og DJ-talent globalt.

 

Der er en ulighed i kønsfordelingen i musikindustrien og særligt DJ branchen har altid været en mandsdomineret verden.

Non-profit organisationen, Future Female Sounds, forsøger at gøre op med denne tendens og fremme kvinders roller og positioner i musikindustrien.

Virksomheden Volt, der mest af alt er kendt for levering af opladere og opladningsservice til festivaler i ind- og udland, vil ligeledes slå et slag for kvindeligt musiktalent.

“Hos Volt er lighed en vigtig del af vores DNA og vi tror på, at alle mennesker, uanset race, religion, seksuel orientering eller køn skal have ret til at blive hørt og have mulighed for, at udtrykke sig selv. Netop derfor vil vi gerne støtte op omkring Future Female Sounds og deres mission om at udbrede kunsten at DJ’e som et medium for kunstnerisk udfoldelse for unge kvinder” lyder det fra Trygve Dam, medstifter af Volt.

 

Støtte via strøm på mobilen

Sammen med Girls Are Awesome – en global platform for kreativ, kvindelig udfoldelse – har Volt lavet en limited edition Volt x Girls Are Awesome-oplader, hvor overskuddet fra salget går til Future Female Sound og deres Globale DJ program 2019.

“Samarbejdet med Volt om at støtte Future Female Sounds mens vi holder folks telefoner kørende er en unik mulighed for os at sætte fokus på vores fælles værdier omkring lighed og kreativitet”, siger Nick Bridge, Girls Are Awesome.

Salget af opladeren lanceres online den 4. maj på både Girls Are Awesome og Volts hjemmesides og vil være tilgængelig i et begrænset oplag.

 

Kvindelige DJ’s fyrer den af på Bakken

For at skyde samarbejdet i gang, afholdes en fest på Bakken i Kødbyen d. 3 maj 2018, hvor Future Female Sounds står for det musikalske indslag. Der er samtidig mulighed for at købe Volt x Girls Are Awesome-opladeren før den officielt lanceres den 4 maj.

“Hos Future Females Sounds er vi utrolig glade for samarbejdet med Volt og Girls Are Awesome, da det giver os mulighed for at sætte fokus på kvinder i musikindustrien. Til dagligt gør vi dette gennem vores Monthly mix, samt internationale workshops. Begge tiltag der har til formål at få flere kvinder i musikindustrien, specielt indenfor elektronisk musik.” siger Jamise Pahlk, Future Female Sounds.

Festen er et åbent arrangement, hvor alle der har lyst til at opleve Future Female Sounds bag pulten, og samtidig støtte op omkring kvindelige musikere, er velkomne til at deltage.

 

 

Om festen

Festen afholdes på diskotek Bakken i Kødbyen, København den 3. maj kl. 20:00.

Gratis øl fra kl. 20-21. Alle er velkomne.

DJ’s: Projekt_vDj Frk. SkovAmanda Baun

 

Om Volt

Volt ApS blev etableret i 2011 af tre DTU-studerende. Den første bod blev bygget i en gammel campingvogn. I dag har Volt en lang række digitale- og fysiske salgskanaler herunder containere, specialbyggede boder, cloakrooms og trolleys.

Firmaet er i dag vokset og beskæftiger i højsæsonen op til 15 personer i administrative stillinger samt 750 frivillige fordelt på forskellige festivaler.

Volt, der startede på Roskilde Festival, har idag været på mere end 200 festivaler i ind- og udland. I alt er mere end en million telefoner blevet opladt.

Volt samarbejder med Natur Energi om levering af bæredygtig energi.

 

Om Girls Are Awesome

Girls Are Awesome is a global platform for creative expression, portraying women who live their lives with style and strength.

Created by a community of men and women, it’s a staunchly positive movement for inspiration – focused on women from around the globe across a multitude of industries, generations, interests and ambitions.

We exist digitally, in print, at events and through merchandise, or however we want.

Girls Are Awesome. Celebrating women.

www.girlsareawesome.com/

Om Future Female Sounds

…is a registered non-profit organization and a social enterprise based in Copenhagen, Denmark, empowering girls through sound and action. Future Female Sounds also functions as a talent incubator, promoting young female musical talent, and as a platform and network association for female DJs globally.

https://www.futurefemalesounds.org/

Kontaktinformation

Rune Schostag Nielsen

COO & Partner

rune(at)getvolt.dk

51503130

Next ArticleJoin the party! Become our new Production Specialist