Mini-guide til mobilopladning på Smukfest

Med en smartphone på Smukfest, kan du mere end bare at tage billeder og snapchatte. Downloader du Smukfest app’en, har du blandt andet muligheden for at se spilleplanen, få nyheder, læse om bands og sågar finde dine venners lejr på det interaktive kort. Smukfest appen virker til både iPhone og Android-baserede enheder. Du henter appen her: iPhone, Android.

Nu sidder du sikkert og tænker, at det er meget fint med apps osv., men efter en dags forbrug, løber telefonen jo tør for strøm, og så er vi ligevidt. Helt rigtig, men fortvivl ej, Smukfest har i år sørget for, at du altid kan få strøm på telefonen ligemeget, hvor du står på pladsen. Her er de 4 mest tilgængelige muligheder:

1. Opladningsborde og hylder – GRATIS!

I samarbejde med Expert og Samsung tilbyder Smukfest gratis opladning til de ca. 50.000 Smuklinge, der i år har adgang til festivalen. Over 100 opladningsmøbler gør det muligt, at du kan give benene et hvil og nyde en kold øl samtidig med, at din mobilen bliver opladt. Møblerne har allerede installeret stik til din telefon, så du skal ikke selv medbringe oplader. Der findes stik til de fleste nyere telefoner. Du finder møblerne i hele Sherwood området, samt udvalgte steder på camping. Blandt andet i KærligHeden. Læs mere om møblerne her!

2. Toiletvogne – GRATIS!

I nogle toiletvogne, kan du være heldig at finde stikkontakter ved siden af spejlene. Har du din egen oplader med, kan du anvende den til at oplade din mobil, mens du slapper af på tønden. Det er gratis at benytte stikkontakterne, men husk, at giv plads til dem med føntørrer og næsehårstrimmer.

3. Bagageboks med mobilopladning – 20 kr per opladning

Rundt omkring på campingområderne, er det muligt at indlevere din mobil til opladning i en aflåst bagageboks. I boksen er der installeret en almindelig stikkontakt, så du kan tilslutte din egen oplader og oplade din telefon, mens du nyder festivalen. Det koster 20 kr at låne en bagageboks og kræver, at du selv medbringer din egen oplader.

4. Bærbar mobilopladning – 200 kr for hele festivalen

For tredje år i træk vil vi fra Volt tilbyde bærbar mobilopladning som et supplement til de andre løsninger. Hos os kan du leje en bærbar oplader, der oplader telefonen, mens du har den på dig. Opladeren giver en iPhone 5S ca. 1,5 fuld opladning fra 0%. Når den er tom, kan den byttes til en ny én gang om dagen under hele festiavlen. Bytteservicen for hele festivalen koster 200 kr på festivalen eller 179, hvis man booker online. Derudover betales et refunderbart depositum på 200 kr for den bærbare oplader. Du kan leje og bytte vores opladere i KærligHeden, Sherwood, Holst og Sølund. Læs mere om Volt på Smukfest her!

Kender du nogle uundværlige festival apps eller andre smarte opladningsmuligheder? Så tilføj dem endelig som en kommentar nedenfor, så andre kan få glæde af dem også.

Vi ses til Danmarks smukkeste festival uden strømafbrydelser.

Leave a Reply

Next ArticleTime has come to say thanks