Moblie_Power_077

Volt Frivillig Roskilde 2017

Tag med os på Roskilde Festival 2017!
Roskilde er en kæmpe festival, og vi har derfor brug for et rigtig stort team. Vi leder efter folk, der vil joine os, og det mest awesome frivillige team vi nogensinde har haft. Er det dig, der skal være frivillig for Volt på Roskilde Festival?


Frivillig hos Volt

Volt udlejer små mobile opladere, der giver festivalgæster mulighed for at oplade deres mobiltelefoner på farten. Hos Volt er det vores overbevisning, at man som festivalgæst ikke skal bruge halvdelen af sin festival på at vente på, at ens telefon lader op. Volt leverer i stedet en hurtig og mobil opladningsservice, så vores kunder kan fokusere på at nyde festivalen fuldt ud. Volt gør en indsats for, at ingen skal gå glip af en fed koncert, en god fest på campingområdet eller et nyt bekendtskab, fordi de er løbet tør for strøm.

Hvad kommer jeg til at lave?
Sammen med andre ligesindede frivillige kommer du til at sprede glæde og fortælle festivalgæsterne om Volts service fra vores containere og boder. Når festivalgæsterne opdager, at de simpelthen ikke kan leve uden en Volt-oplader, hjælper du dem med at tilmelde sig servicen. Du tager imod betaling og udleverer deres første Volt-oplader. Derudover vil du stå for at bytte kundernes opladere, når de er afladte samt hjælpe vores kunder med at få den bedste festivaloplevelse nogensinde – med strøm i lommen!

Hvor mange timer skal jeg arbejde på festivalen?
Som frivillig for Volt kommer du til at arbejde 32 timer fordelt på 4 vagter.

Kan jeg arbejde sammen med en ven?
Du kan selv booke dine vagter online inden festivalen. Dette gør det muligt for dig at få indflydelse på hvor og hvornår du skal arbejde og at kunne koordinere med dine venner. Vi kan dog ikke garantere, at du får præcis de vagter, du helst vil have.

Hvad forventer Volt af mig?
Udover at du skal være interesseret i nye venskaber og en god oplevelse som frivillig, forventer vi, at du er udadvendt, glad, smilende, og at du kan levere en super god service. Vi forventer, at du overholder vores nultolerance over for alkohol og andre berusende midler, når du er på arbejde, og du er derfor ædru under alle dine vagter :). Dertil forventer vi selvfølgelig også, at du er klar til at have det sjovt og være med til at skabe den fedeste festivalstemning – ligesom alle vores kunder er!

Hvad får jeg ud af at arbejde hos Volt?
Først og fremmest kommer du til at være en del af et mega sejt team! Derudover får du et festivalarmbånd til hele festivalen, fri Volt Service under hele festivalen og ikke mindst den berømte Volt-kasket. Der er desuden gratis snacks og drikke under dine vagter!

Hvor gammel skal man være for at blive frivillig for Volt?
Du skal være minimum 16 år gammel.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?
Vi får mange ansøgninger og der kan derfor gå op til 4 uger. Husk at skrive din mail rigtigt, så vi kan komme i kontakt med dig!

Kan jeg komme i kontakt med andre frivillige inden festivalen starter?
Ja, vi laver en lukket Facebook gruppe, for alle dem skal afsted sammen. Så kan I både arrangere at følges ad, slå camp op sammen, og vi kan poste vigtige informationer.

Skal jeg betale min egen mad?
Ja, du skal selv betale din egen mad. Vi sørger for, at der er vand og snacks på din vagt, men måltider skal du selv betale for.

Frivillig depositum
Vi har lovet både festivalen og festivalgængerne at yde den bedst mulige service, og derfor har vi brug for vide, at vi kan regne med de frivillige, der melder sig til. Tidligere har det ikke altid været muligt, så derfor beder vi jer om at betale et depositum, så det forhåbentligt ikke sker igen.

Depositum – hvor meget skal jeg så betale?
Depositum er 500 DKK, som du skal betale når du er blevet godkendt som frivillig for Volt. Du vil modtage en email, med klare instruktioner om, hvordan du betaler og hvornår du senest skal betale for at sikre dig din plads som frivillig for Volt. Indenfor 10 hverdage efter festivalen, og kun hvis du har fuldført dine vagter, får du dine penge tilbage. HUSK: At på Roskilde Festival, er Volt forpligtiget til at melde tilbage hvis vi har udleveret et armbånd og vedkommende ikke fuldfører sine vagter. Hvis det sker, så vil Roskilde festival opkræve et beløb af vedkommende der svarer til en partout billet.


Bliv frivillig for Volt ved at udfylde ansøgningsskemaet her


volt-team

Har du spørgsmål?

volunteer@getvolt.dk

Leave a Reply

Next ArticlePOS-supporter på Roskilde Festival 2017