Bærbar mobilopladning på Roskilde Festival

Slip for at undvære mobilen, vente på opladning og stå i kø hver dag. Volt giver dig en lille bærbar oplader med bytteservice, der oplader mobilen i lommen.

Book nu 139 DKK + depositum

Depositum 200 DKK. Tilbud udløber om .

Book nu
Bytteservice
250 DKK
Online tilbud
139 DKK

139 DKK + depositum. Tilbud udløber om

100% batteri i lommen

En Volt-oplader giver en iPhone 8 100% batteri på blot 90 min. Volt-opladeren er lille, så den passer i lommen eller din bæltetaske.

Byt når opladeren er flad

Når din Volt-oplader er flad, bytter du den blot til en ny. Du skal ikke undvære din telefon, vente på opladning eller stå i kø flere gange om dagen.

28 byttesteder

Vi har både faste og rullende boder over hele camping- og festivalområdet. Det skal være let og hurtigt for dig at få strøm på telefonen, uanset hvor du er!

Volt til Roskilde Festival med onlinerabat

250 DKK + depositum ved køb på festivalen

139 DKK

+ depositum

Tilbud udløber om

Hvad betaler jeg for?

Med Volt får du en lille lommevenlig Volt-oplader samt adgang til vores byttestationer. Du betaler for bytteservicen samt et depositum for Volt-opladeren.

Bytteservice

250 DKK   139 DKK

Bytteservicen giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader til en ny fuldt opladt én gang om dagen. På Roskilde Festival 2018 vil der være 28 faste og mobile byttestationer over hele festivalpladsen.

Volt-oplader depositum

200 DKK

For at benytte bytteservicen, skal du bruge en Volt-oplader som du betaler et depositum for. På festivalen udleverer vi Volt-opladeren og kabel der passer til din mobil. I slutningen af festivalen kan du vælge at beholde eller aflevere Volt-opladeren tilbage og få dit depositum tilbagebetalt.

Den bærbare Volt-oplader

Vores bærbare Volt-oplader er beskyttet af et vandtæt og slidstærkt materiale klar til at modstå selv det hårdeste festivalmiljø.

Kabler til alle telefoner

Opladeren kommer med korte specialdesignede kabler. Vi har kabler til iPhones, Android og USB-C.

100% på iPhone 8

Volt-opladeren har en kapacitet på 3500 mAh. Det er nok til mere end en fuld opladning af en iPhone 8.

Fast Charging

Volt-opladeren oplader med 1.5A, hvilket er 50% hurtigere end en normal vægoplader. Det fleste telefoner vil blive fuldt opladt på under 90 min.

Lommevenlig

Med en størrelse der er mindre end en pakke cigaretter, passer opladeren perfekt i lommen sammen med mobilen.

Beskyt din telefon

Siden vi startede Volt for 6 år siden, har vi været på mere end 200 festivaler. Vi ved, at det kræver mere end strøm at få mobilen sikkert igennem en festival.

Vi har brugt og testet adskillige mobilcovers og skærmbeskyttere for at beskytte vores mobiler. Nu har du mulighed for at få fingrene i de produkter, vi bruger når vi er på festival.

Beskyt din telefon med vores all-around cover og panserglas skærmbeskytter.

199 DKK 250 DKK

All-around iPhone Cover

Beskyt din telefon med vores silikonecoatede hard-case cover. Ligesom Volt-opladeren, er coveret 'made for festival' og beskytter din telefon hele vejen rundt.

Passer til iPhone 5/5s, SE, 6/6s, 7, 8 & X

99 DKK 150 DKK

iPhone Screen Protector

Beskyt din skærm med vores high-end hærdet panserglas skærmbeskytter. Skulle uheldet være ude, og du taber telefonen, beskyttes du mod en smadret skærm.

Passer til iPhone 5/5s, SE, 6/6s, 7, 8 & X

Produkterne kan pre-bookes som add-ons i forbindelse med checkout.

Sharing is caring

Når 5 af dine venner booker Volt med dit link, refunderer vi dit 200 DKK depositum.

1. Book Volt

2. Del med dine venner

3. Depositum retur!

Når du booker Volt til Roskilde Festival, får du et unikt link som du kan dele med dine venner. Linket giver dine venner 5% rabat på Volt service på Roskilde Festival. Når 5 af dem har booket Volt refunderer vi dit 200 DKK depositum og du kan beholde din Volt-oplader efter festivalen.

Festivalgæster holder forbindelsen med Volt

Volts mission er at gøre det muligt for dig som festivalgæst at holde forbindelsen til vennerne, uanset hvor du er. Med strøm på telefonerne har du altid mulighed for at tage billeder, optage video og dele dine fantastiske oplevelser.

Du kan altid afbestille

Vi forstår, at dine planer kan ændre sig, og vi vil gerne gøre det nemt for dig, hvis du ender med ikke at kunne tage på festivalen alligevel.

Hvis du får brug for at afbestille og få dine penge tilbage inden festivalen, skal du udfylde og indsende en afbestillingsformular. Du kan afbestille frem til en uge før festivalen starter.

Få Volt til kun 139 DKK + depositum

Book tidligt for at spare penge og undgå udsolgt.

Book nu med rabat

Tilbud udløber om .