Bliv frivillig for Volt

Bliv en del af et unikt fællesskab og hjælp festivalgæster med at holde kontakten til hinanden.

Bliv frivillig på Roskilde Festival 2019!

Vil du være en del af vores team på Roskilde Festival 2019?

Bliv frivillig på Roskilde Festival 2019

Skriv dig op og blev informeret når vi åbner!

Første gang som frivillig?

Volts primære mål er at skabe en bedre festivalsoplevelse ved at gøre det nemt at oplade sin mobiltelefon på farten. Ingen burde fare vild, misse en fed koncert eller en spontan fest i campingområdet fordi deres telefon er gået død. For at nå i mål med dette, har vi brug for flittige og festivalglade frivillige som dig!


Hvad får jeg ud af at være frivillig hos Volt?

Du bliver en del af Volt-familien med mere end 600 kollegaer i løbet af festivalsæsonen. Vi er bragt sammen af vores fælles kærlighed til festivaler, så det er vigtigt at vi har det sjovt sammen - både på vores vagt og bagefter!

Du vil få en gratis Volt service, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Du har inflydelse på din egen vagtplan, så du kan undgå at gå glip af din favoritkoncert. På Roskilde Festival har vi omkring 30 forskellige boder, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst.

Du vil altid blive støttet af din Team Leader, som vil give dig alt den information, du skal bruge for at give en god service.

Du vil få adgang til et særligt campingråde med badefaciliteter, hvor du kan genoplade dig selv. Vi sørger også for snacks og drikkevarer i løbet af din vagt.Hvor meget skal jeg arbejde som frivillig for Volt?

På Roskilde Festival afhænger dit skema af, hvorvidt du arbejder før, under eller efter festivalen. Det har også en betydning for dit timetal, om du vælger vagter i musikdagene eller opvarmningsdagene. Volt følger de officielle regler fra Roskilde Festival, og hver af dine vagter vil være mellem 4 og 8 timer lange.

Hvor gammel skal man være for at blive frivillig for Volt?

Du skal være mindst 16 år gammel for at blive frivillig på Roskilde Festival. Vores aldersbegræsning kan variere på mindre festivaler i Danmark og i udlandet.Hvordan vælger jeg mine vagter?

Du vil få mere information om, hvordan du vælger dine vagter i månederne før festivalen. Til Roskilde Festival vil du kunne vælge dine egne vagtpakker på nettet, hvorimod vi oftest vil spørge om dine præferencer inden vi lægger vagtplanerne for de mindre festivaler. Du vil altid have inflydelse på din vagtplan, og hvis du vil arbejde med en ven, stræber vi efter at gøre det nemt for jer at vælge vagter sammen.

Frivillig-depositum

Hvis du bliver godkendt som frivillig på Roskilde Festival, vil vi bede dig om at betale et depositum. På den måde er vi sikre på, at du dukker op til dine vagter i løbet af festivalen. Dit depositum vil blive refunderet efter festivalen, hvis du har gennemført alle dine vagter.


Lyst til mere ansvar?

Bliv teamleder på Roskilde Festival. Som teamleder hos Volt, får du det bedste af begge verdener; en fantastisk festivaloplevelse og en betydningsfuld arbejdsoplevelse.

Læs mere

Hold forbindelsen med Volt

Se vores stemningsvideo fra Roskilde Festival.

Mødet med så mange positive mennesker, både de andre frivillige og festival-gæsterne. Det var en fornøjelse at være Volt frivillig.
- Frivillig på Heartland

Alle var rare at være sammen med og jeg blev værdsat. Jeg var meget glad.
- Frivillig på Roskilde Festival

Skal du være en del af vores team?

Ansøg om at blive frivillig i dag inden vi lukker for ansøgninger til blandt andet Roskilde Festival.

Ansøg nu!


Hvis du har spørgsmål om at være frivillig så find svaret her, er du altid velkommen til at skrive til os på volunteer@getvolt.dk.