Bliv frivillig på Copenhell 2019!

Nåede du ikke at få købt billet til Copenhell? Frygt ej, du kan stadig nå at komme med som en del af Volts frivillig hold.

DER ER 666 GRUNDE
til at blive frivillig på Copenhell 2019!

Vi vil have dig!!

Ansøg Copenhell her

Første gang som frivillig?

Volt har været tilstede på Copenhell i flere år og vi forsøger altid at skabe et godt sammenhold og skabe en fed festivaloplevelse for både medarbejdere og gæster. Vi har altid et hold af dedikerede og erfarne teamledere til at hjælpe og guide vores frivillige.


Hvad får jeg ud af at være frivillig hos Volt?

Du bliver en del af Volt-familien med mere end 70 musikglade frivillige på Copenhell. Vi er bragt sammen af vores fælles kærlighed til musik og festivaler, så det er vigtigt at vi har det sjovt sammen - både før, under og efter vores vagter! Du vil få en gratis Volt service, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm. Du har indflydelse på din egen vagtplan, så du kan undgå at gå glip af din favorit koncert. På Copenhell er vi tilstede på flere lokationer, og derfor kan du vælge den løsning som passer bedst for dig. Du får mad på dine vagter så du ikke behøver at bruge penge på et lækkert måltid mens du arbejder. Du vil altid blive støttet af din Team Leader, som vil give dig alt den information, du skal bruge for at give en god service.Hvor meget skal jeg arbejde som frivillig for Volt?

På Copenhell arbejder du 16 timer fordelt over to vagter. Volt følger de officielle regler fra Copenhell og derfor vil du arbejde 2 vagter af 8 timer fordelt på festivalen. Hvor gammel skal man være for at blive frivillig for Volt?

Du skal være fyldt minimum 18 år inden Copenhell begynder ifølge Copenhells egne regler.Hvordan vælger jeg mine vagter?

Du vil få mere information om, hvordan du vælger dine vagter i månederne før festivalen. På Copenhell vil du kunne vælge en vagtpakke som passer dine præferencer bedst, dog er det naturligvis først til mølle. Hvis du har en ven du gerne vil arbejde med vil i derfor også have mulighed for at vælge vagter i samme bod. 

Frivillig-depositum

Hvis du bliver godkendt som frivillig på Copenhell, vil vi bede dig om at betale et depositum. På den måde er vi sikre på, at du dukker op til dine vagter i løbet af festivalen. Dit depositum vil blive refunderet inde for 10 dage efter festivalen, når du har gennemført alle dine vagter.